Stucco - Veneziano - Oikos - Rialto - Verwerkers

OIKOS
Oikos is geselecteerd om zijn makkelijk verwerkbare stucco-materialen (veelal voor binnen) en zijn muurverven. Belangrijk criterium is ook het verkoopondersteunende materiaal. Als importeur van Oikos leveren we een geselecteerd pakket materialen. Per product is er een folder met de te verkrijgen kleuren leverbaar.

RAFFAELLO 'Effeto Marmorino', voor binnen
Deze producten geven hetzelfde effect als RIGO VENEZIANO, maar zijn uitsluitend binnen toepasbaar. In tegenstelling tot de RIGO VENEZIANO moet hier de tweede laag volledig droog zijn, voordat een derde laag kan worden aangebracht. Zowel IL PRIMER (binnenkwaliteit) als de RIGO VENEZIANO STUCCO PRIMER (buiten/binnen kwaliteit) kunnen als primer (voorstrijk) worden toegepast.
RAFFAELLO COCCIO ANTICO
RAFFAELLO COCCIO CEMENTO
RAFFAELLO DECOR STUCCO
RAFFAELLO MADREPERLATO is een stucco materiaal met parelmoereffect. Toevoegen aan de laatste laag. Om een nog hogere glans te krijgen en een grotere bestendigheid tegen water (binnen) te krijgen kan na 5 dagen de RAFFAELLO WAX, een speciale impregnerende wax, worden aangebracht.

DECORSIL
Dit is een product op basis van een siloxaanbindmiddel dat objecten verfraait en de meeste gebreken van de ondergrond elimineert. DECORSIL heeft een hoog penetratievermogen en de beperkte oppervlaktespanning verzekert een perfecte hechting op alle type ondergronden, ook bij capillaire en microbarsten.

De andere voordelen van DECORSIL zijn:
sterk waterafstotend (water glijdt van het oppervlak, zonder het opject binnen te dringen
hoge waterdampdoorlatendheid (plaatje in de documentatie)
optimale bestendigheid tegen chemicalien
vuilafstotend
mos- en algwerend

DECORSIL is er in Roma (als muurverf: met de kwast), Firenze (zeer fijne structuurpleister) en Venezia (fijne structuurpleister).

Neem contact met ons op en vraag naar de uitgebreide documentatie.

Speciale Primers
Er zijn diverse primers voor de stuccomaterialen:
CRILLUX een watergedragen transparant fixeermiddel
FUNDGRAP een hechtprimer voor gladde, niet zuigende ondergronden

OTTOCENTO
Dit is een waterdampdoorlatende coating, die dankzij een speciale formule, gebaseerd op metallic-pigmenten, een unieke decoratieve afwerking voor binnen geeft. Dit product combineert verwerkingsgemak en stijl bijzonder goed. In één laag een mooi, metallic-achtig uiterlijk (door lichtreflectie) met het effect van fluweel. Een echte aanrader.

MARMORINO Naturale
Dit is een decoratieve, ademende en gekleurde muurbekleding op kalkbasis, voor binnen en buiten. De ondergrond hoeft niet geheel uitgevlakt te zijn (groep 2 STABU). Het heeft een hele natuurlijke, rustieke uitstraling en kan ook glanzend worden afgewerkt (met een speciale was: Finitura Autolucidante).

Systeemwijzer
Om u goed te kunnen informeren over de toepassingen en systeemopbouw van de diverse materialen hebben we een systeemwijzer ontwikkeld

Lees voor verwerking het productinformatieblad.